StaySafe

Samen tegen Corona

#Staysafe

Ook tijdens de nieuwe strengere coronamaatregelen blijven de vestigingen van Groep Jam open voor u. Zowel onze toonzalen, ons atelier als onze dienst naverkoop blijven beschikbaar.
Onze toonzalen
Een Mercedes-Benz kopen? Onze modellen bekijken? Dat kan alleen op afspraak. U kunt de toonzaal bezoeken met maximaal 1 andere persoon uit uw thuisbubbel. Zet uw mondmasker op. Onze sales advisors zorgen voor handgel én … de nodige afstand.
Onze ateliers en magazijnen
Een onderhoud of reparatie? Nieuwe onderdelen? Bestellingen afhalen? Carrosseriewerken? Onze service advisors helpen u graag. Maak eerst even een telefonische afspraak, wij zorgen voor de rest.
Onze magazijnmedewerkers blijven telefonisch of per mail bereikbaar :
[email protected] [email protected]
[email protected] [email protected]
Vragen, offertes, simulaties, …
We blijven voor u bereikbaar op de algemene nummers van elke vestiging. Voor uw vragen, prijssimulaties en offertes. Wenst u een persoonlijk gesprek ? We zetten graag een videocall voor u op.
Contacteer ons
Levering van auto’s
Hebt u een Mercedes-Benz personenwagen, van of truck gekocht? Geen zorgen! De levering verloopt volgens afspraak. Buiten, in open lucht. Veilig én met de nodige afstand.
Nieuwe openingsuren
Vanwege de coronamaatregelen en de vraag om maximaal thuis te werken, veranderen onze openingsuren lichtjes. Zo zijn onze vestigingen:
• op weekdagen open tot 18 u. (in plaats van 19 u.)
• op zaterdag open tot 17 u. met uitzondering van de magazijnen.

Zoals u merkt: wij zijn er voor u. Volgens de meest strikte veiligheidsnormen en met de service die u van ons gewoon bent.

Tot snel en … hou het veilig!

Groep Jam